Какво прави загубата“ на девствеността нещо  толкова ценно и важно,

...
Какво прави загубата“ на девствеността нещо  толкова ценно и важно,
Коментари Харесай

Всяка палавница - девица

Какво прави „ загубата “ на девствеността нещо  толкова скъпо и значимо, та в недалечното минало е било съпроводено със специфични ритуали. И е водело до тотални нещастия, в случай че в първата брачна нощ момата се окаже нечестна. Традициите, естествено, на са това, което бяха. Днес понятието по-скоро е алегорично, защото напредналата медицина може да преобрази всяка хитруша в дева, споделят сексолози. 

Девствеността е тематика, която е изпълнена с проблеми, свързани с морал, традиция, полова политика.  В документалния филм „ Как да разкараш девствеността си “ режисьорът Тереза Шектър се потапя в двусмислиците, които обкръжават тази концепция. " Бях на 23, когато изгубих девствеността си, с което желая да кажа, че съм имала сексуален акт. И това беше в действителност резултат от години на комплициране, боязън и паники “, споделя самата Тереза.
Предлагаме ви някои неща от митологията на девствеността, девствената просвета и женската половост, които са заложени във кино лентата, който стана международен шлагер.  

Има повече от една формулировка за  „ девственица “. Тя се включва във всички типове легенди и култури и това я прави сложна за тъкмо дефиниране. Тя може да значи явно, че някой, който в никакъв случай не е правил секс, е непорочен. Но в случай че сексът включва единствено вагинално навлизане при хетеросексуални, то има доста хора, които не попадат в тази рубрика. Как тогава да се дефинира акт сред лесбийки? От друга страна, девствеността се свързва с скъсване на химена и кръв. Но откакто е допустимо да се възвърне хименът оперативно, значи ли, че още веднъж сте девствени?

Какво прави „ загубата “ на девствеността толкоз скъпо и значимо? Няма график кой по кое време да загуби девствеността си. Независимо дали сте на 17, 25 или над тридесет, няма „ вярно “ време, за първия ви полов опит. Точното време е, когато се почувствате прочувствено подготвени. За всяка жена това е друго.

Коренът на думата девицата е латинската дума „ дева ”, което значи млада жена. Както мъжете, по този начин и дамите могат да бъдат девствени. Опитът от загубата на девствеността може да е замайващ, без значение от пола. Етимологията на думата сочи към концепцията, че проблемите на девствеността постоянно са за дамите.

Състоянието на химена не е обвързвано с девствеността ви. Противно на общоприетия мит, хименът е просто мембрана, която е останала след оформянето на вагината. Тънката ципа може да се раздра по време на пубертета, при разпъване или по различен метод, без това да включва сексуален акт.

Сега може да си купите неестествен химен в интернет. За съжаление, доста хора към момента имат вяра, че девствеността на дамата може да бъде тествана от нейния недокоснат химен. Поради това подправено съмнение някои дами са подготвени на всичко, с цел да подсигуряват на своите сътрудници, че са непокътнати. В интернет може да се сдобиете с съвсем всичко, като това включва и нова „ непорочност “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР